Қырыққабатпен қуырылған шұжық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Пісірілген шұжықты (әуесқойлық, жеке, докторлық және т.б.) қабығынан аршып, қалыңдығы 5-6 мм тілімдерге бөліп, қызмет етер алдында қуырыңыз. Сонымен қатар, бұқтырылған қырыққабатты дайындаңыз, бірақ әдеттегіден гөрі өткір дәмі бар, оны табаққа салыңыз, қырыққабаттың үстіне шұжық кесектерін салыңыз да, туралған ақжелкен мен аскөк себіңіз. Шұжықтың жұқа нандарын алуға, жууға, құрғатып сүртуге және майға қуыруға болады, осылайша қытырлақ қыртысы қызарады. Қызмет көрсету кезінде шұжықты бөліктерге бөліп, қыздырылған табаққа салыңыз да, бұқтырылған қырыққабатпен күнге күйдіріңіз.