Лемишка - көпшілікке танымал емес халық тағамы.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2 фунт (800 г) қарақұмық ұнын құрғатып, тұзды суы бар кастрюльге салыңыз (Су мен ұнның 3:1 қатынасында). Біртекті композиция алынғанша араластырыңыз және пешке салыңыз. Лемишканы таңертең және кешке ораза кезінде күнбағыс майымен немесе қарасора сүтімен ішеді. Ет жегіште оны жаңа піскен және қышқыл сүтпен жеген.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Лемишка - көпшілікке танымал емес халық тағамы. пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz