Грек әйелдері.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қарақұмық қамырын илеңіз, ол көтерілген кезде бүкіл табаға қарақұмық (Құймақ) жасаңыз, көтерілуіне рұқсат етіңіз, қырыққабат жапырағындағы майға қуырыңыз. Ашытылған пісірілген сүтке, қаймаққа қызмет етіңіз. Қамыр 1/4 қара бидай немесе бидай ұны мен 3/4 - қарақұмық ұнынан дайындалды, оған 1/2 кесе ашытқы, 1 жұмыртқа, сарысу (майдан бөлінген), 1 стакан сүт қосылды, салқын иленді. Торттарды майға қырыққабат жапырағында пісіру.