УРАМА (бұйра қылшық ағаш)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін Бидай ұны - 630 г, қант - 2 г қасық, жұмыртқа - 6 дана, сүт - 1,5 ас қасық. қасықтар, ашытқы - 1 шай қасық, еріген сары май - 600 г Жұмыртқа, сүт, қантты жақсылап араластырыңыз, тұз, ашытқы, ұн қосыңыз. Қатты қамыр илеңіз, оны салқын жерде 30 минут ұстаңыз, содан кейін қалыңдығы 1,5 см -ге дейін қабатты жайыңыз, ені 4 см -ге дейін жолақтарды кесіңіз, оларды спиральға айналдырыңыз және қыздырылған еріген сары майға қуырыңыз.