Қамырға қуырылған гүлді қырыққабат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 бас гүлді қырыққабат, 4 ас қасық сүт, ұн, қуыруға арналған өсімдік майы. Қырыққабатты алдыңғы рецепттерде көрсетілгендей дайындаңыз, жартылай дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Сүт пен ұннан сұйық қамыр (құймақ сияқты) жасап, үстіне тұз себіңіз. Әрбір гүлшоғырын қамырға батырып, майға қуырыңыз. Жеке тағам ретінде немесе етке гарнир ретінде майдалап туралған шөптерге себілген түрде қызмет етіңіз.