Поляк борщы.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сорпаны 2-3 саңырауқұлақпен қайнатыңыз. 1 фунт (400 г) қызылшаны пісіріңіз (шырын алу үшін 1 қызылшаны үккіштен өткізіңіз), ұсақтап тураңыз. Сорпаның майын кастрюльге қыздырыңыз, оған 1 пияз бен қызылшаны қуырыңыз, оған 1/2 кесе ұн құйыңыз, сорпаны құйыңыз, туралған саңырауқұлақтарды (фрикаделькалар), қуырылған, туралған шұжықтарды қосыңыз, дәміне қарай квас құйыңыз, қаймақ, қайнатыңыз. . Сорпа ыдысына жаңа қызылша шырынын құйыңыз, құлаққа қызмет етіңіз. Көкөністерден жасалған барлық тұздықтар, өсімдік майынан жасалған көкөніс тұздықтары, жаңа піскен салаттар, саңырауқұлақтардан жасалған тағамдар, картоп пюресі, ұннан пісірілген тағамдардың барлық түрлері, шырындар, алкогольсіз сусындар вегетариандық тағамдарға жарамды.