Бечамель қосылған қатпарлы корнукопия пирогтары.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қатпарлы қамырды илеңіз, жолақтарға жайыңыз. Суға малынған конус тәрізді таяқшаларда пирогтарды корнукопия түрінде айналдырыңыз. Оларды жұмыртқамен жайыңыз, құрғатыңыз және пешке салыңыз. Пісіріңіз, таяқшалардан алыңыз. Рамекиндерді тәтті бесамельмен толтырып, дереу қызмет етіңіз. Бечамельді 1 ас қасық сары майдан, 1/2 кесе ұннан, 1,5 кесе сүттен (кілегейден) дайындаңыз, қайнатыңыз, қант пен лимон қабығын, ванильді немесе даршын қосып, қантпен ұсақтаңыз.