Сүзбе қосылған тұшпара 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дәміне қарай тұз. Қамыр: 0,5 л суық қайнаған суға 1 жұмыртқа, 1 шай қасық тұз, ұн жеткілікті, сондықтан қамыр тым қатты емес, жұмсақ әрі көнбіс болып шығады. - Сүзбе салмасын қалай дайындау керек, кез келген үй шаруасындағы әйел біледі. Бірақ менде кішкене қулық бар: електен өткізілген сүзбеге мен қант қосылған көбікке ұрылған 2 жұмыртқаның сарысын, үгітілген жаңа лимон қабығын және қаймақ қосамын (3 кесе сүзбе үшін - 1/4 кесе) қаймақ). Содан кейін толтыру шырынды және жұмсақ болады.