Маринадталған стерлет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Стерлетті тұзсыз суға қайнатады, содан кейін бөліктерге бөліп, банкаға салып, тұздықпен құяды, оған алдын ала бірнеше дана шарап жидектері, құрма, мейіз, лимон мен апельсиннің бірнеше тілімдері қосылады. қабығы мен тұқымы жоқ және тәтті және қышқыл алма, 4 бөлікке кесілген, 2 рет қайнатыңыз, 2 қасық дайын қыша қосыңыз, салқындатыңыз және стерлетті құйыңыз, оны жемістермен ауыстырыңыз, үстіне Прованс майын құйыңыз, құмыраны көпіршікпен байлап, салқын жерде сақтаңыз б. Бір аптадан кейін ол дайын болады.