Маринадталған бестер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Белуга мен стерлеттің буданы - бестер елдің оңтүстігіндегі су айдындарын біртіндеп қоныстандырады. 8 кг бестер немесе белуга етін алыңыз, омыртқаны, шеміршекті алыңыз, бөліктерге бөліңіз (200-250 г). Бір шелек сірке суын дайындаңыз, оған 1/8 фунт (50 г) бұрыш түйіршіктерін, 5 шпулька (21 г) имбирьді, 5 бас сарымсақты салыңыз. Белуга кесектерін, бестерді (Стерлетті) үлкен кастрюльге салыңыз, үстіне ащы сірке суын құйыңыз, әрқайсысына 5 катушка (21 г) эстрагон, тимьян, майоран және 2 үлкен уыс тұз (шамамен 500- 550) қосыңыз. г) және қайнатыңыз. Тендерге дейін пісіріңіз, содан кейін бөшкеге салыңыз, дәмдеуіштерді жинаңыз, оларды екі жағынан дәкемен ауыстырыңыз және балықты бөшкеге жабыңыз. Содан кейін ащы сірке суын құйыңыз - тұзды ерітінді. Бөшкені жертөледе сақтау керек.