Қара қарақатпен маринадталған қызылша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 литрлік банка үшін: қызылша: - 600 г, қара қарақат - 150 г, сірке суы 9% - 40 г, қант - 30 г, тұз - 15 г Қызылша алдыңғы рецепт бойынша дайындалады. Қара қарақат сұрыпталады және жуылады, қызылшаның текшелері мен қарақаттың жидектері бассейнге келесі мөлшерде араластырылады: қызылшаның 4 бөлігі үшін қарақаттың 1 бөлігі. Қоспа банкаларға салынады, барлығы қант, тұз, сірке суы мен дәмдеуіштердің ыстық ерітіндісімен құйылады және жылытуға қойылады. Жылыту режимі бірдей. Содан кейін банкалар тығындалады және салқындатылады.