Қара қарақатпен маринадталған қызылша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 литрлік банка үшін: қызылша: - 600 г, қара қарақат - 150 г, сірке суы 9% - 40 г, қант - 30 г, тұз - 15 г Қызылша алдыңғы рецепт бойынша дайындалады. Қара қарақат сұрыпталады және жуылады, қызылшаның текшелері мен қарақаттың жидектері бассейнге келесі мөлшерде араластырылады: қызылшаның 4 бөлігі үшін қарақаттың 1 бөлігі. Қоспа банкаларға салынады, барлығы қант, тұз, сірке суы мен дәмдеуіштердің ыстық ерітіндісімен құйылады және жылытуға қойылады. Жылыту режимі бірдей. Содан кейін банкалар тығындалады және салқындатылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қара қарақатпен маринадталған қызылша пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz