Стерилизациясыз консервіленген кәді
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Банкалардағы өнімнің арақатынасы: цуккини 60 - 65%, құю 35 - 40%. Толтыру: алдыңғы рецептті қараңыз Стерилизациямен консервілеу кезіндегідей дайындалған және банкаларға салынған цуккини қайнаған сумен құйылады, 5 минут тұруға рұқсат етіледі., су ағызылады, бұл банканың сыйымдылығына байланысты 3-4 рет қайталанады. Соңында суды ағызып, сыйымдылығы 0,5 литр банкаға бір шай қасық тұз және сол мөлшерде 80% сірке суын қосып, қайнаған суға құйып, тығындайды. Тығындау сапасын тексергеннен кейін банкаларды қақпақтарын төмен қаратып салқындатады. Ет тағамдарына гарнир ретінде қолданылады.