Орман таңқурайынан алынған інжір
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг жидек үшін - 500 г қант Електен өткізілген және езілген жидектер қантпен араластырылып, қайнатылады. Інжірді үнемі араластыра отырып, баяу отта пісіреді. Дайындық сәті массаның иық пышағының артына қарай созыла бастағанын және жамбас түбінен ажырай бастағанын анықтайды. Дайын інжірді суға малынған табаққа салыңыз, ол құрғаған кезде текшелерге кесіңіз, қант ұнтағына себіңіз және үстелге қызмет етіңіз немесе пергамент қағазымен жабылған шыны ыдыста, суық жерде сақтаңыз.