Шырғанақ інжірі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг шырғанақ массасы үшін - 0,5 кг қант, бұл рецепт жақсы үй шаруасындағы әйел үшін бәрі жақсы болатынын дәлелдейді. Егер сізде шырғанақ шырынын дайындағаннан кейін әлі де сығымдар болса, оларды тастауға асықпаңыз. Оларды сумен жауып, қайнатыңыз және ет тартқыштан өткізіп, кастрюльге салыңыз да, қант қосып, қоюланғанша пісіріңіз. Дайын інжірді таза ауада салқындатыңыз, 1,5 - 2 см қабатқа жайыңыз, табақтарға кесіңіз, қант ұнтағына себіңіз және шыны ыдыстарға салыңыз, оларды герметикалық түрде жабыңыз.