Қарбыз джемі (Целлюлозадан)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қарбызды тұқымсыз кесектерге кесіңіз, үстіне су құйыңыз және кесектер жұмсарғанша пеште пісіріңіз. 400 г қарбыз үшін 800 г қант алыңыз: 400 г қарбызға құйыңыз, қалғандарынан - сиропты 1 стакан суда және лимон шырынынан дайындаңыз. Қарбыз массасына лимон қабығын қосыңыз. Сиропты қарбызға құйыңыз, жұмсақ отта пісіріңіз, түйіршіктелген қант себіңіз, дайын болғанға дейін, сироп қоюланғанша.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қарбыз джемі (Целлюлозадан) пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz