Ананас желеі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ананасты жіңішке тілімдерге бөліп, екі лимонның лимон шырынын, сол екі лимонның лимон қабығының жолақтарын және қантты (750 г) араластырып, түні бойы тұндыруға қалдырыңыз. Ананас массасына жеміс сиропын (400 г) құйыңыз. Араластыра отырып, қайнатыңыз және желе пайда болғанша пісіріңіз. (салқындатылған табаққа массаның аз мөлшерін тамызып, сынама алыңыз). Жалбыз жапырақтарын қосыңыз. Желе дереу бұрандалы қақпағы бар таза банкаларға құйылады және тығыз жабылады.