Пудинг ақ неміс.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа бауыры 200 г Май 2 ас қасық. л Пияз 4 дана Сарысы 6 дана Кілегей 1 1/2 кесе Ішек 1,5 кг Шошқа бауырының бір бөлігі, яғни өкпе мен жүректі тұзды суға жұмсақ болғанша пісіріңіз. Дайын болған кезде тақтаға шығарып, ұсақтап тураңыз. Пиязды турап, қуырыңыз, туралған бауырды салыңыз, араластырыңыз, 6 сарысын шайқаңыз, дәміне қарай соя, ұсақталған дәмдеуіштерді қосыңыз, кілегеймен сұйылтыңыз және тазартылған жұқа шошқа ішектеріне құйыңыз, екі жағына байлаңыз. қайнаған тұзды суға салып, дайын болғанша пісіріңіз. Содан кейін алып тастаңыз және суық жерге қойыңыз. Салқындаған кезде қағазға орап, роштада қыздырыңыз.