Қант мастикасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жаңа піскен қант пен сүт мастикасы пластиктен жасалған. Сондықтан одан пластилин сияқты әр түрлі зергерлік бұйымдарды жасау оңай. Дайындау Желатин - 10 г су 150 г қант ұнтағы 930 г сірне 50 г жеміс эссенциясы 0,5 г Шығымдылық 1000 г Желатинді суық сумен құйып жуады, содан кейін суды ағызып, желатинді қайтадан сумен құяды (оның температурасы 20-25 градустан аспауы керек). Ісінуге рұқсат етіледі (шамамен 2 сағат), баяу отқа қойылады және толығымен ерігенше қыздырылады. Електен өткізілген қант ұнтағы слайдпен ағаш немесе мәрмәр үстелге құйылады (ұнтақ алюминийден қарайып кетеді), оған ойық жасалады, оған сірне, еріген желатин және жеміс эссенциясы құйылады. Біртекті ақ немесе сәл сұрғылт масса алу үшін тез араластырыңыз. Осының кесірінен гүлдерді мүсіндеу ұсынылады.