Йогурт пен таңқурайдан жасалған ром баба.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Таңқурай 250 г Желатин 18 г Шырын 1 лимон Таңқурай тұнбасы 1 қасық Түйіршіктелген қант 40 г Ваниль Йогурт 500 г Ұнтақталған бадам Таңқурай, лимон шырыны, тұнбалар мен 20 г қанттан пюре жасаңыз. 12 г желатинді жібітіңіз. Желатинді ерітіп, массамен араластырыңыз. Қалған желатинді жібітіңіз. Йогурт, ваниль, бадам және қантты араластырыңыз. Желатинді ерітіп, йогуртқа қосыңыз. Ақ және қызыл кремнің қатаюына жол беріңіз. Ром-баба пішінін суық сумен шайып, кремді қабаттарға салыңыз. 3 сағат салқындатыңыз және табақтарға аударыңыз. Таңқураймен безендіру.