Ірімшік кремі қосылған жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қатты пісірілген жұмыртқаны көлденеңінен екіге бөліп, сарысын алып тастаңыз, үгітілген ірімшік пен туралған көк қосып, сары маймен сүртіңіз. Алынған массаға қаймақты кішкене бөліктерге салыңыз, біртекті масса алу үшін ұнтақтаңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Жұмыртқаның жартысы құлап кетпей, табаққа тұруы үшін белков үстіңгі жағын кесіңіз. Ыдыстың түбін толығымен шөптермен салыңыз, үстіне жұмыртқаның жартысын салыңыз. Содан кейін оларды ірімшік кремімен толтырыңыз, жасыл бұтақтармен безендіріңіз. Гарнирді ыдыстың шетіне қойыңыз: қайнатылған картоп, жасыл пияз, қайнатылған сәбіз және қызылша.