Тауықтың аяқтарынан жасалған "Ассорти" тағамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Мұндай тіскебасар үстелге жалпақ, үлкен ыдыста беріледі және бір-бірімен араласпаған әр түрлі өнімдерден тұрады. Тіскебасар үшін шикі немесе қайнатылған көкөністердің кез-келген жиынтығы, сондай-ақ қайнатылған немесе қуырылған тауық аяқтарының филесі қолайлы. Қайнатылған сәбіз мен қызылшаны тазалап, ірі үккіште үккіштен өткіземіз. Ақжелкен мен аскөк бұтақтарын және жасыл пияздың қауырсындарын үлкен кесектерге кесіңіз. Тік жұмыртқалардың Белки мен сарысын бөліп, ұсақтап тураңыз. Жаңа піскен қызанақты тілімдерге кесіңіз. Маринадталған немесе жаңа піскен ұсақ қиярды төртке бөліңіз. Барлық дайындалған өнімдерді бір-бірімен кезектестіріп, ыдыстың шетіне әдемі етіп орналастырыңыз. Ыдыстың ортасына жіңішке жіңішке тілімдерге кесілген қайнатылған немесе қуырылған суық аяқтың етін орналастырыңыз. Тіскебасарды дәміне қарай тұз, бұрыш қосып, сірке суы мен өсімдік немесе зәйтүн майының қоспасымен аздап себіңіз.