Қайнатылған тіл
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12650-1.webp)
Өнімдер
Сипаттамасы Қайнатылған тіл бірнеше рет болса, дәмі жақсырақ болады. алдын ала тұздалған күндер. Жаңа тілді шайыңыз, ыстық суға батырыңыз және пияз, сәбіз, балдыркөкпен (онсыз да жасауға болады) пісірілгенге дейін пісіріңіз. Сосын - төбенің астында. теріні оңай кетіру үшін суды құйыңыз және оны дереу алып тастаңыз. Егер сіз оны ыстық күйінде жесеңіз, ол картоппен (қайнатылған немесе езілген), тауарлық сәбізбен, бұршақ дақылдарымен жақсы үйлеседі, кейбіреулерімен бірге қолдануға болады. тұздық (қаймақ, қыша, шарап, қызанақ-пияз және т.б.) Егер суық болса, онда гарнир ретінде м.б. бұршақ, қайнатылған сәбіз, маринов. қияр, қайнатылған гүлді қырыққабат немесе қызылша-алма-ірімшік салаты. Тағы бір қайнатылған тілді ұрылған жұмыртқаға, нан үгіндісіне салып, ағызу үшін қуыруға болады. сары майды алтын қоңыр түске дейін.