Қара өрік пен алма қосылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сипаттамасы "Лизадан" рецепт бойынша сіз шошқа етін аласыз (жақсырақ бу. Мұздатылған және буға пісірілген шошқа етінің дәмі өте жақсы ерекшеленеді). Сіз одан торт жасайсыз, оны ұрасыз, тұздайсыз, бұрыштайсыз. Даршын себіңіз. Алманы аласың: жуасың, қабығын аршасың, ортасын кесесің, текшелеп турайсың. Сіз қара өрік аласыз, жақсырақ тұқымсыз, қажет болса жібітіңіз, содан кейін кептіріңіз, кесектерге кесіңіз. Шошқа етін, жоғарыда айтылғандай, ұнтақталған даршынмен, қара өрікпен, сосын алмамен себіңіз. П /е пленкасының көмегімен орамға орап, жіппен немесе мақта жіппен байлаңыз. тұз, бұрыш. Қуыруға арналған табада қуырыңыз өсімдік майы әдемі қыртысқа дейін. Содан кейін бізде рецепт сатылды. Онда : пешке қойылады, содан кейін 1 стакан алма шырынын қайнатады. Менде бар: оны фольгаға орап, пешке күйіне дейін қоясыз.