Ірімшік қосылған шұжықтар.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сипаттамасы 6 шұжық, 3 тілім ірімшік, 6 жұқа тілім ысталған төс еті, шамамен 2 шай қасық қыша. Шұжыққа өткір пышақпен тереңдігі шамамен 1 см болатын бойлық кесінді жасаңыз. Ірімшікті кесілген жердің ұзындығы бойынша ірі жолақтарға кесіңіз де, шұжықтарды ішіне салыңыз. Әрбір шұжықты төс етінің тілімімен орап, оның ұштарын ағаш шашлықтармен бекітіңіз. Тұмшапештің сөресіне қойыңыз да, торды қыздырылған пешке табаның үстіне қойыңыз (түбін ластамау үшін). 200 градус температурада ірімшік ери бастағанға дейін, ал бекон кесектері қытырлақ қабықпен жабылғанша пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында шұжықтарға қыша жағыңыз немесе қыша тұздығын құйыңыз. Шұжықтармен бірге тұздалған қияр, шырынды картоп салаты немесе жай ғана нан беріледі.