Қызанақ пен ірімшік астында пісірілген поллок филесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты6 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 поллок филесі (әрқайсысы шамамен 150 г), жарты лимон шырыны, 3 қатты қызанақ), 250 г сүзбе ірімшігі, 1 ас қасық. туралған ақжелкен, тұз, бұрыш. Филелерді ағынды сумен жуыңыз, құрғатыңыз, лимон шырынын себіңіз және тегіс пішінге салыңыз (микротолқынды пештер мен грильге жарамды). Қызанақты жуыңыз және оларды тілімдерге бөліңіз. Сүзбе ірімшігінен сарысу ағып кеткеннен кейін оны да тілімдерге кесіңіз. Қызанақтарды балыққа, тұзға, бұрышқа салып, шөптерге себіңіз. Осыдан кейін олардың үстіне ірімшік салыңыз. Балықпен бірге пішінді астыңғы сөреге қойыңыз (егер жоқ болса, онда тікелей айналмалы табаққа) және жабылмай, 70% температурада шамамен 6-7 минут пісіріңіз. Осыдан кейін, 70% және гриль қосылған кезде 11-12 минут пісіріңіз