Раушан жапырақтарынан жасалған тосап - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сипаттамасы Қызыл немесе қызғылт раушанның жапырақшаларынан төменгі ақ бөлігі кесіліп, дуршлагпен салқын сумен жуылады. Дайындалған жапырақшалар 500 г жапырақшаға 500 г қант мөлшерінде қантпен араластырылады, 1 шай қасық лимон қышқылы қосылады, қайтадан араластырылады және 6 сағатқа қалдырылады. Содан кейін 500 г қант пен 200 г судан сироп қайнатылады, жапырақтары үстіне құйылады және дайын болғанға дейін қайнатылады. Кептелісті дайын деп санауға болады, егер сынама алу кезінде жапырақшалар тістеріңізге қайралмаса.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Раушан жапырақтарынан жасалған тосап - 2 пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz