Қанттағы мүкжидек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тек тұтас жидектер алынады, жуылады және жақсылап кептіріледі, сонда су қалмайды (пеште баяу отта немесе күн астында болуы мүмкін), жұмыртқаның ақуызымен араластырылады (500 г жидекке 1 ақуыз), артық ақуызды жинау үшін елекке тастайды. . Содан кейін бір уыс қант ұнтағын алып, онымен мүкжидек араластырады, содан кейін барлық жидектер қанттың қалған бөлігіне құйылады және оған оралады (500 г жидек үшін - 500 г қант ұнтағы). Ақуыздың орнына желатин ерітіндісін қолдануға болады. Кішкене фанера немесе картон қорапта салқын жерде (жақсырақ тоңазытқышта) сақтаңыз.