Қызғылт сары кәмпиттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қалың апельсин қабығын үш суда қайнатыңыз, суды әр 15 минут сайын ауыстырыңыз, сүзіңіз, қабығын өлшеңіз. Қанттың бірдей мөлшерін алыңыз, қалың сиропты аздап сумен қайнатыңыз, сироптың қабығына салыңыз, аздап лимон шырынын қосыңыз және қыртыстар барлық қантты сіңіргенше пісіріңіз. Содан кейін біз оны тақтаға ұсақтап турап, өрік мармеладымен араластырамыз (3 қасық - бір кг апельсин қосылған қабықта), одан әрі қайнатамыз, қалың масса пайда болғанша суытып, қалыңдығы 2 см шұжықтармен орап, 1 күнге қоямыз. құрғатыңыз, барлық жағынан шоколад глазурімен құйыңыз. Тұтынған кезде ыстық пышақпен 5-6 см кесектерге кесіңіз.