Қызғылт сары мармелад
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 8 апельсин, 2 лимон, 3 литр су, 3 кг қант. Апельсиндер мен лимондарды жуып, шүберекпен сүртеміз, терең табақтың үстінен жұқа тілімдерге кесеміз, тұқымдарды алып тастаймыз, қабығын және целлюлозасын еземіз, салқын сумен құйып, 24 сағатқа қоямыз, қақпақтың астына қоямыз. апельсин қабығы суланғанша орташа отта бір жарым сағат. Пісірілген қоспаны джем ыдысына құйыңыз, қант қосыңыз, одан әрі пісіріңіз, үнемі араластырыңыз, мармелад жеткілікті қалың болған кезде банкаларға салып, мықтап байлаңыз.