Жасмин, дәлірек айтсақ - жалған апельсин
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Көрнекті әдіс - жасмин шайын қайнатудың қытайлық дәстүрін қайталау әрекеті. Жасминнің жаңадан алынған гүлдері (біздің жағдайда жалған апельсин) қара немесе жасыл құрғақ шаймен толтырылған ыдысқа салынып, гүлдердің "Шайға кебуін" күтеді, ал қоспаның ылғалдылығы жоғарылаған сәтті тездетпеу керек. үлкен - әйтпесе көгеру бүкіл шайды ішеді. Осы маңызды сәтке жеткенде қоспаны кептіру керек, көлеңкеде, желсіз және дақсыз жерде қағазға жайып қою керек. Мен бұл қиын сәтті бір рет қана жеңе алдым.
Сипаттамасы Соңғы екі аптада мен ақпараттық бюллетень оқырмандарынан бірнеше хат алдым, онда олар қазір гүлдері ақ және жасмин иісі бар, қазір гүлдеп тұрған бұтаны шаймен бірге пайдалану туралы айтып жатыр немесе сұрайды. Бұл өсімдікті көбінесе жасмин деп атайды, бұл мүлдем дұрыс болмаса да, түсінікті. Ол жалған апельсин деп аталады - бірақ шайда жасмин алмастыра алады. Бұл өсімдіктің гүлдерін пайдаланудың екі жолы болуы мүмкін. Қарапайым және көрнекті. Қарапайым, қаншалықты таңқаларлық болса да, қарапайым. Гүлдерді жинап, кептіріп, қайнату кезінде қара немесе жасыл шайға қосу керек.