Пияздан жасалған котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұл тағамды дайындаушылар шіріген жұмыртқа мен қызанақ сияқты дәл осы котлеттерді маған лақтырмайды деп үміттенемін. Мен бұл котлеттерді жеке өзім жақсы көремін. Бір қызығы, мен бұл тағамды қонақта алғаш рет сынап көргенде, мен пияздың дәмін сезбедім және маған олардың неден жасалғанын айтқан кезде қатты таң қалдым. Мүмкін, кімде-кім маған осы тағамға қатысты сабынмен кері байланыс жасаса, мен басқалардың пікірі бойынша өзімнің талғамым туралы нақты түсінікке ие болуым үшін, ол өте бұрмаланған немесе тіпті түзетілуі мүмкін :) Төрт-бес үлкен пиязды пышақпен текшелерге кесіңіз, соғұрлым кішірек, соғұрлым жақсы. Ешбір жағдайда уақытты үнемдеу үшін ет тартқышта ұнтақтауға болмайды, солардың ішінен улануды алыңыз! Пиязға жұмыртқа, тұз қосыңыз (дәміне қарай). Оны араластырып, 3-4 ас қасық ұн қосыңыз (теория бойынша ұнды жармаға да ауыстыруға болады, бұл ой маған қазір ғана келді). Қасық пен дымқыл қолдың көмегімен біз бұл тұтқыр массаға котлеттердің пішінін береміз, оларды нан үгіндісіне орап, күнбағыс майына қуырамыз.