Көк шайды қалай таңдауға болады?
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жеңілдік пен реңк бойынша. Ашық жасыл шай қою жасыл шайға қарағанда жақсы (афроамерикалықтардың кеңестерінсіз). Шындығында, егер жасыл шай қараңғы болса, онда ол кептіргіште шамадан тыс әсер еткен болуы мүмкін. Ал бұл енді шай емес, қуырудың бір түрі болып шығады. Дәлірек айтсақ, жапондық жасыл шайдың кейбір сорттары арнайы қуырылғанымен, біз оларды әрең аламыз. Жасыл шайдың ең жақсы сорттары (қытай сорттары) пісте түсіне ие екендігі жалпы қабылданған.
Сипаттамасы Және тағы. Шай жапырақтары түкті. Мағынасы бойынша - таңғажайып қасиеті бар кішкентай қадамен жабылған - шайды өңдеудің барлық кезеңдерінде (тіпті қара) сақталуы керек, егер, әрине, бұл шай цистерналарда жүргізілмесе. Сонымен, дәл осы үйінді шайға әр түрлі реңктер береді, әсіресе күн сәулесінде айқын көрінеді. Жасыл шайдың ең жақсы сорттарының барлығында күміс немесе алтын реңктері бар. Қателесуге болмайды. Ал жасыл шай сатып алуға барыңыз. Келесі аптада біз оны қайнатамыз ,)