Картоптан жасалған кресттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Орташа мөлшердегі картоп (картоп дөңгелек емес, сопақ және жалпақ болса жақсы), сары май, тұз.
Сипаттамасы Картопты жуыңыз, қабығын тазаламаңыз. Әрбір картопты ұзына бойына екіге бөліп, тегіс жағына орташа тереңдіктегі крест тәрізді кесінді жасаңыз. Жақсылап тұздап, әр тілімге сары майдың бір бөлігін салыңыз. Жіңішке жолдарға пісіру парағына қойып, картоп алтын және жақсы қуырылғанша пісіріңіз. Олар өте әдемі болып шығады, сондықтан қонақтарға мұндай тағамды ұсыну ұят емес. Және ыстық кезде бірден жеуді ұмытпаңыз!