Словак стиліндегі ірімшік қосылған картоп тұшпарасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 500 гр. жұмыртқа - 1 дана. ұн - 100-150 гр. ірімшік ірімшігі немесе өткір ірімшік - 200 гр. ысталған бекон - 150 гр. шикі қаймақ. тұз.
Сипаттамасы Шикі аршылған картопты ірі үккіштен өткізіп, тұз, жұмыртқа, ұн қосып, жақсылап илеңіз. Қайнаған тұзды суға пісірілген қамырдың тілімдерін салып, бетіне қалқып шыққанша пісіріңіз. Елекке аударыңыз, суды ағызыңыз және табаққа салыңыз. Фета ірімшігімен, қуырылған бекон кесектерімен араластырыңыз және қаймақ құйыңыз.