"Карамельдер" кәмпиттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 3 кесе қант, 1 стакан су, 2 үстел. қасық сірке суы.
Сипаттамасы Қантты қоюланғанша пісіріңіз (сиропқа батырылған және алынған қасықтан, қырынған кезде мұздатылған сиропты жұлып алу керек, содан кейін алып тастау керек). Пісіру кезінде сиропқа кедергі жасамаңыз! Содан кейін бәрін күнбағыс майымен майланған табаға құйыңыз, сәл салқындатыңыз. Қолдар массаны көтергенде, созғанда, соғұрлым күшті және ұзағырақ, кәмпиттер соғұрлым көп болады. Содан кейін флагеллаларды тартыңыз, оларды кесіңіз және қызылша шырынын бояңыз.