Салатқа арналған себеттер 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер әрқайсысы 100 мл қаймақ пен майонез, 200 гр. май/маргарин, 3,5-4 жұқа стакан, ұн, тұз, үгітілген мускат жаңғағы - қалауыңыз бойынша.
Сипаттамасы Жұмыртқасыз рецепт, және дәл осындай себеттерді 3 аптаға дейін сақтауға болады. Майды да ұнмен тураймыз, қаймақ, майонез, тұз және дәмдеуіштер қоспасын қосамыз. Әрі қарай, бәрі бірінші рецептке ұқсас. Ескеретін жалғыз нәрсе - қалыптарды пісірер алдында маймен, жұқа, бірақ біркелкі қабатпен аздап МАЙЛАУ КЕРЕК. Себеттердің екі түрін де бөлме температурасында және салқын жерде сақтауға болады, БІРАҚ дәл осы жердің ҚҰРҒАҚ болуы МАҢЫЗДЫ!!! Дайын тоқаштарды салқындатып, кастрюльге немесе басқа тығыз жабылатын ыдысқа салу керек. Үстелге қояр алдында бірнеше сағат бұрын салмамен толтырыңыз. Бұл кейінірек мүмкін, бірақ ертерек емес - себеттер жұмсаруы мүмкін. Рецептті Инна жіберді.