Фондю (Ірімшік тағамы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Швейцариялық ірімшік 120, сарымсақ 2, табиғи ақ шарап 120, крахмал 5, шие 10, ұнтақталған қара бұрыш, мускат жаңғағы, тұз.
Сипаттамасы Шарап сазды ыдысқа құйылады, ішінен сарымсақпен сүртіледі, баяу қыздырылады. Үгітілген ірімшік шарапта үздіксіз араластыра отырып ериді (Шеңберлермен емес, сегіздіктермен араластырған дұрыс). Қызуды арттырыңыз және сұйықтықтарды қайнатыңыз. Суда сұйылтылған крахмал қосылады, мускат жаңғағы, бұрыш қосылады және шие құйылады. Бір кастрюльде крутондармен ыстық күйінде беріледі.