Жаңғақ қосылған харчо сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г майлы сиыр еті, 1 1/2 кесе аршылған жаңғақ, 1 ас қасық жүгері ұны, капсикум, сарымсақ, шарап сірке суы, кинза жасылдары, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сиыр етін жуыңыз, кішкене бөліктерге кесіңіз, кастрюльге салыңыз, 8 - 10 стакан суық су құйыңыз және қайнатыңыз. Екі сағат пісіргеннен кейін ұсақталған немесе ет тартқышы арқылы айналдырылған жаңғақтарды, ұсақталған капсикумды, сарымсақ пен тұзды, аздап сорпамен сұйылтылған ұнды, сірке суын, сосын кинза шөптерін салып, тағы 10 минут қайнатыңыз.