Лингонберри қосылған бәліш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Екі кесе лингонберри, бір кесе қант, 0,5 кесе қаймақ. Қамыр үшін: 6 жұмыртқа, 1,5 кесе қант, 200 г еріген маргарин, 0,5 литр су, 0,5 литр сүт, ашытқы, ұн. Қамырды жұмсақ ету үшін жеткілікті мөлшерде ұн қосып, қамыр илеңіз.
Сипаттамасы Қамыр қолайлы болған кезде, пирог тәрізді майланған пісірме табаққа салыңыз, дәлелдеуге рұқсат етіңіз, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Екі кесе лингонберри мен бір кесе қантты қайнатыңыз және ыстық торттың үстіне құйыңыз. Салқындаған кезде үстіне қантпен шайқалған қышқылсыз қою қаймақпен жабыңыз.