40 сарымсақ тауық еті (сарымсақ қосылған тауық еті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық еті, 40 түйір сарымсақ, ұн, тұз, бұрыш, 2 кесе су, 1 текше сорпа Қанша порцияға: 8. Тауықты жақсылап жуыңыз, құрғатыңыз, тұз бен бұрышпен сүртіңіз, ұнға ораңыз және табада барлық жағынан қатты отта қуырыңыз. Оны қаздың ұясына салыңыз да, 40 ТАЗАРТЫЛМАҒАН (!!!) сарымсақ қалампырлары (ортасында бірнеше, қанаттарының астында бірнеше, қалғандары бүйірлерінде). Сорпаның текшесін екі стакан қайнаған суға ерітіңіз, тауықтың үстіне құйыңыз, қақпақпен жабыңыз және пешке орташа отта 1 сағат 15 минутқа қойыңыз. Осыдан кейін қақпақты ашып, тағы жарты сағат күтіңіз.