Пянце
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 1 кг. ашытқы қамыры, 500 г. жаңа қырыққабат, 500 г. тартылған ет, 1 жұмыртқа, 5 ас қасық өсімдік майы, тұз, бұрыш
Сипаттамасы Алдымен сіз осы пирогтарға арналған толтырғышты дайындағаныңыз жөн. Қырыққабатты бұқтырыңыз, содан кейін сәл салқындатыңыз. Содан кейін дәміне қарай шикі тартылған ет, жұмыртқа, тұз және бұрыш қосыңыз. Ашытқы қамырын пирожныйлар сияқты бөліктерге бөліп, тартылған етті салып, өлшемі 8-ден 5 см-ге дейін емес пирожныйларды қалыптаңыз. Содан кейін сізге өсімдік майы мен буға пісірілген тұшпара қажет. Бәліштер 2-3 есе көбейеді. Дайындау уақыты 45-50 минут. Дәміне қарай майонез, қаймақ немесе кетчуп қосылған ыстық күйінде тұтынған дұрыс