Кәстрөлдерде тауық еті қосылған күріш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық еті шамамен 400 гр., немесе екі тауықтың аяғынан алынған ет, күріш - 150 грамм, сіз үлкенірек бола аласыз, екі бас (орташа) пияз, ұнтақталған қызыл бұрыш, 2 түйір сарымсақ, тұз, мен соя соусын қосуды ұсынамын, 20 гр. лимон шырыны. Оны ағаш қасықтарда жеген дәмдірек және тез дайындалады, дәмді және өте қанағаттанарлық болып шығады. Тауық етінің филесін кесектерге кесіңіз, майдалап туралған пиязбен, бұрышпен, дәміне қарай тұзбен араластырыңыз, соя соусын, лимон шырынын қосыңыз, жақсылап араластырыңыз, қақпақпен жабыңыз, жақсырақ диаметрі кішірек және тоңазытқышқа қойыңыз, жақсырақ түнде, бірақ бұл мүмкін емес. ұзақ емес. Кәстрөлдерге 50 грамм құйып, су құйыңыз, сонда су деңгейі күріштен 10-15 мм жоғары болады, тауық етін пиязбен және алынған шырынмен қосып, салқын пешке салыңыз, пешті жоғары температурада қыздырыңыз. 200-220 градус температураға дейін қыздырыңыз және күріш піскенше қайнатыңыз (пешті орташа есеппен 25-30 минут қыздырғаннан кейін), тікелей кәстрөлдерде қызмет етіңіз