Шампиньондар қосылған салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 160 г жас пияз, 150 г сәбіз, 1 бас орташа бұйра салат, 2 кішкене радицио салаты, 500 г жаңа ақ саңырауқұлақтар, 4 ас қасық. л күнбағыс майы, 8 ас қасық. л ақ шарап сірке суы, теңіз тұзы, жаңа ұнтақталған бұрыш, 1 түйір сарымсақ, 2 пияз, 200 г йогурт, 5 ас қасық. л туралған көк қоспасы, (мысалы, ақжелкен, ақжелкен, тимьян және эстрагон), 100 г ірімшік сарымсақ.
Сипаттамасы Біз денсаулыққа белсенді түрде қамқорлық жасай бастаймыз. Ет жоқ! Мұндай ыстықта тіпті ет тағамдары туралы жиіркенішті ойлау, ең бастысы, бауырға зиянды. Көкөністерді, жемістерді, ірімшіктерді, аздап балықты жейміз, шырындар мен минералды суды ішеміз. Жалпы, күннің рецепті "Іштің қуанышы" айын ашты. Жас пияз мен сәбізді тазалаңыз, жуыңыз және құрғатып сүртіңіз. Пиязды жұқа сақиналарға, сәбізді жұқа тілімдерге кесіңіз. Радицио мен бұйра салатты тазалаңыз, жуыңыз және кішкене бөліктерге бөліңіз, сонымен қатар сабақтар мен жапырақтардың қатты тамырларын алып тастаңыз. Ақырын сығып, ыдысқа салыңыз. Саңырауқұлақтарды тазалаңыз, жуыңыз, құрғатыңыз және төртке бөліңіз. Үлкен табада майды қыздырыңыз да, ондағы саңырауқұлақтарды 5 минуттай қуырыңыз, оларды үнемі бұраңыз. 4 ас қасық сірке суын, бәрін тұз бен бұрыш құйыңыз. Тағы бір рет қайнатыңыз, содан кейін дуршлагқа тастаңыз және салқындатыңыз. Сарымсақ пен шалотты аршып, майдалап тураңыз. Оларды йогуртпен, шөптермен және қалған сірке суымен араластырыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Сәбізді, жас пиязды, жапырақты салаттар мен саңырауқұлақтарды араластырып, йогурт тұздығымен дәмдеңіз. Салатты табақтарға бөліп, ірі немесе ұсақ үгітілген пармезан ірімшігіне себіңіз.