Қытайдың күшті тағамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 орташа майлы тауық еті (1,2 кг.) немесе 700 г орташа майлы сиыр немесе шошқа еті, 400 г шампиньон саңырауқұлағы, 2 пакет 450 г. көкөніс қоспасы (сәбіз + бұршақ + жасыл бұршақ + жүгері), 1 ірі пияз, 2 түйір ақжелкен, 100 мл. соя соусы (міндетті түрде !!!), 3 ас қасық томат пастасы, 2 ас қасық қант, дәмдеуіштер.
Сипаттамасы Біз тауықты ең аз мөлшерде суға қайнатамыз, ал пісіргеннен кейін - барлық ет пен теріні сүйектен бөліп, орташа мөлшердегі кесектерге кесеміз. Егер ет болса, онда біз оны жолақтарға бөліп, әдеттегідей бұқтырамыз. Әрі қарай, тауық еті жағдайында - туралған саңырауқұлақтарды, орташа туралған пиязды және барлық көкөністерді сорпаға құйып, қайнатыңыз, содан кейін тауықтың бөліктерін сол жерге салыңыз. Ет жағдайында - біз шампиньондарды, пиязды және көкөністерді еттің үстіне қоямыз, көкөністер ерігенше бәрін қыздырамыз, содан кейін (екі жағдайда да) тұздықты енгіземіз, ол келесідей дайындалады: томат пастасы мен түйіршіктелген қант 1 стакан суда сұйылтылған. Біз сондай -ақ соя соусын, 1 шай қасық қызыл үнді карри пастасын немесе қызыл аджиканы және ұсақталған қытай дәмдеуіштерін саламыз: 6 дана. "Жұлдыздар" және 15 дана. "Бүйрек". Содан кейін тағы бір рет қайнатыңыз және отты өшіріңіз, оны сөндірілген пештің үстіне қойыңыз. Тарату алдында барлық туралған ақжелкенді тағамға салыңыз. Ұнтақталған күрішпен (күріштің үстіне қойылады), күнжіт майымен (үстіне тамшылатып) және көп сырамен бірге қызмет етіңіз. Қонақтар жағымды таң қалдырады және тегін болады (тексерілген!). Қанша порцияға арналған: 4.