Бұқтырылған қоян
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
кез келген салмақтағы 1 қоян
қаймақ
өсімдік майы
сиыр етінің бульон текшесі (норр)
ақжелкен немесе құрғақ ақжелкен
құрғақ жалбыз
құлмақ-сунели
сонымен қатар аздап құрғақ саңырауқұлақтарды қосуға болады.
қаймақ
өсімдік майы
сиыр етінің бульон текшесі (норр)
ақжелкен немесе құрғақ ақжелкен
құрғақ жалбыз
құлмақ-сунели
сонымен қатар аздап құрғақ саңырауқұлақтарды қосуға болады.
Сипаттамасы Қоянды бір тәулікке суға салып қойыңыз, оны бөліктерге бөліңіз, ыстық табада өсімдік майына қызарғанша қуырыңыз, барлық қуырылған кесектерді, жақсырақ шойын табаға немесе эмаль табаға салыңыз, кастрюльді орташа отқа қойып, қаймақ пакетін құйыңыз, текшені (норра) дайындап, кастрюльге құйыңыз. 5-10 минуттан кейін кез келген пропорцияда жасыл қосыңыз. Барлығы 50-60 минутта дайын болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Бұқтырылған қоян пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся кез келген салмақтағы 1 қоян, қаймақ, өсімдік майы, сиыр етінің бульон текшесі (норр), ақжелкен немесе құрғақ ақжелкен, құрғақ жалбыз, құлмақ-сунели, сонымен қатар аздап құрғақ саңырауқұлақтарды қосуға болады.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz