Өз шырынында пісірілген тауық қанаттары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер тауық қанаттары - 10 дана. тұз паприка тәтті құрғақ өсімдік майы
Сипаттамасы Біз тауықтың қанаттарын аламыз, жуамыз, тұздаймыз, тәтті қызыл бұрыш себеміз және майланған пісірме табаққа саламыз. Біз оны суық пешке салып, газды жағамыз. 10 минуттан кейін қанаттарды алып тастап, май мен шырын құйып алу керек, ол қуырылған кезде ерекшеленеді. Қайта қойыңыз, тағы 20 минуттан кейін операцияны қайталаңыз. Тағы бес минуттан кейін - алып тастаңыз және жеп қойыңыз. Дәл осындай әдіспен жамбас, жіліншік және тұтас ұшалар дайындалады. тауық қанаттары - 10 дана. тұз паприка тәтті құрғақ өсімдік майы