Қалталы бифштекс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 250 г жұмсақ нан. Салма үшін: 20 г сары май, 60 г жаңа саңырауқұлақтар, 3 г ақжелкен, 10 г ұсақталған крекер, 3 г лимон қабығы, жұмыртқаның жартысы, тұз, ұнтақталған қара бұрыш, ұнтақталған паприка. Гарнирге: қуырылған картоп және жасыл салат.
Сипаттамасы Мен естігенде ойыма бірінші келетін нәрсе *Австралия* * бұл кенгуру. Сондықтан мен бүгін сіздердің назарларыңызға бифштекс *Марсупиалды* ұсынамын, оның аты осы сүйкімді жануарларға арналған шығар. Ірі туралған саңырауқұлақтарды сары майға 5 минут қуырыңыз. Крекер, ақжелкен, лимон қабығы мен ұрылған жұмыртқаны араластырып, табаға құйыңыз. Массаны тұзбен, ұнтақталған қара бұрышпен, паприкамен дәмдеңіз, жақсылап илеңіз. Еттің бір бөлігін ұзындығы бойынша кесіңіз, толтырғышты тілімге салыңыз, тігіңіз және екі жағынан майға қуырыңыз. Содан кейін етті пеште 2 сағат бойы баяу отта ұстаңыз, көбінесе алынған шырынмен құйыңыз.