Ысталған пісірілген бекон (немесе ысталған төс еті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Беконды шайып, суық суға 4-5 сағатқа қойыңыз. Содан кейін суды ағызып, таза суық сумен жауып, сәбіз, ақжелкен, пияз, лавр жапырағы, қара бұрыш бұршағын қосып, баяу отта (шамамен 2-2 1/3 сағат) пісіріңіз. ет жұмсақ болады. Дайын беконды терімен бірге көлденеңінен жұқа тілімдерге кесу керек. Ыстық күйінде қызмет етіңіз. Гарнир - бұқтырылған қырыққабат (жаңа піскен немесе ашытылған), картоп пюресі немесе бұршақ пюресі. Томат тұздығын бөлек-бөлек беруге болады.