Құймаққа арналған қамыр. 3-ші нұсқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 кесе ұн, тұз және 125 г сары майды араластырып, 1 стакан жылы суға немесе көкөніс сорпасына құйып, қаттырақ қамыр илейміз. Содан кейін одан тауық жұмыртқасының көлеміндей шарлар жасап, оларды 15 минут ұстаңыз, содан кейін әр шарды кәдімгі тәрелкенің өлшеміне дейін илектеу түйреуішпен жайыңыз. Құймақтарды майланған табада пісіріңіз (орташа отта) бір жағынан 2 минут, содан кейін екінші жағынан 1 минут. Толтырманы әр құймаққа салыңыз да, конверт түрінде ораңыз.