Түкірген қуырылған бауыр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұланның бауырын (сиыр еті, қоян, аң құстары) өт жолдарынан және ірі қан тамырларынан мұқият тазалап, салқын сумен жуып, 50-100 г кесектерге кесіңіз. Эмальданған табаға салыңыз, аздап тұздап, туралған пиязды себіңіз де, үш пайыздық сірке суын молынан құйыңыз. Жасылдарды қосуға болады. Бауырдың маринадталған бөліктерін шашлыктарға салыңыз, кесектер арасында 0,5 см бос орындар қалдырыңыз. Дайын болғанға дейін ыстық көмірде қуырыңыз. Шашлыктан алыңыз, құрғақ қызыл шараппен себіңіз, өткір шөптерге, пиязға себіңіз және дереу қызмет етіңіз. Шөптермен және құрғақ қызыл шараппен, қызанақпен, қиярмен және кетчуппен ыстық күйінде тұтыныңыз.